Lid worden

Voordat je besluit lid te worden van de Flying Birds, mag je drie keer gratis meedoen aan een training.
Tijdens de proefperiode kun je kosteloos gebruik maken van een crossfiets en beschermingsmiddelen (helm en handschoenen).

Wil je lid worden van Flying Birds? Meld je hier aan!

Download dan het aanmeldingsformulier hieronder en vul het volledig in, ook het machtigingsformulier op pagina twee. Vergeet niet een (kopie) van je ID kaart er bij te doen

1.   Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor jouw training, zie trainingschema, zodat de training en de eventuele mededelingen van de trainer op tijd gegeven kunnen worden.

2.   Als je toch te laat komt, meld je dan eerst bij de trainer en ga niet zomaar de crossbaan op

3.   Zorg dat je voor het trainen naar het toilet bent geweest en dat je fiets technisch in orde is zodat je dat niet tijdens de trainingen moet doen.

4.   Neem je bidon of fles drinken mee naar boven op de startheuvel en niet ergens langs de baan.

5.   Rijders mogen alleen de training verlaten na overleg met de trainer.

6.   Tijdens de training is het niet toegestaan voor anderen dan de ingedeelde rijders, trainers om zich op de startheuvel of op de crossbaan te bevinden. Rondom de crossbaan kunnen de ouders/begeleiders de training volgen. 

7.   Bij het niet doorgaan van de trainingen, o.a. vanwege weersomstandigheden, kan je dit zien op de site middels een "rood" stoplicht.

8.   De ouders / begeleiders van leden moeten tijdens de trainingen aanwezig zijn i.v.m. valpartijen.

Als iedereen zich aan deze regels houdt en zich voor 100% inzet zullen jullie en de trainer(s) een hoop fietscross plezier beleven! 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie de huisregels in de kantine van de Flying Birds nalezen.