Sponsor opties

1FCV Flying Birds
Fietscross vereniging Flying Birds is een snel groeiende vereniging in de gemeente Oldambt waarde BMX sport kan worden beoefend. Binnen de vereniging zijn ongeveer 100 leden actief in het beoefenen van de spectaculaire sport BMX. Binnen de vereniging wordt de sport op alle niveaus,van recreant tot internationale wedstrijdrijder, beoefend.

De Flying Birds hebben de beschikking over een eigen baan inWinschoten. Hier wordt op verschillende avonden getraind doorde leden. Daarnaast vinden er gemiddeld vier maal per jaarwedstrijden plaats. Aan deze wedstrijden wordt deelgenomendoor rijders uit het noorden en oosten van het land.

In 2016 wordt ook het Nederlands kampioenschap BMX inWinschoten georganiseerd tijdens het Pinksterweekend. Op ditevenement komen zowel zaterdag als maandag ongeveer 600rijders aan het starthek.

Wordt nog dit jaar sponsor van de Flying Birds en u bent er vanverzekerd dat uw naam goed zichtbaar is tijdens het grootsteBMX evenement van het jaar, de NederlandseKampioenschappen BMX.

Geboden sponsor opties
De sponsormogelijkheden bij de Flying Birds zijn onderverdeeld in 2 hoofdgroepen te weten;

  • Shirt sponsoring (landelijk)
  • Reclame uitingen langs de baan (lokaal)

Shirt sponsoring
Alle leden van de Flying Birds fietsen de wedstrijden in het clubshirt van de vereniging. Uw sponsoruitingen worden dus gezien in heel Nederland en zelfs in andere Europese landen. Dit shirt moet door de vereniging minimaal 3 jaar onveranderd gebruikt worden. Dit houdt dus indat de reclame uitingen op het shirt ook drie jaar lang gegarandeerd zijn. Op het shirt kunnenverschillende sponsor uitingen geplaatst worden.

2


De hoofdkleuren van het shirt zijn Oranje, zwart en wit. Wilt u als sponsor zelf een shirt naar eigenontwerp laten maken, dan is dit geen enkel probleem. Wel verwachten we dan van u dat u allesponsor posities afneemt. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemenmet de sponsor commissie van de Flying Birds.

De prijzen voor de verschillende sponsor mogelijkheden m.b.t. Shirt sponsoring vindt u terug inonderstaande tabel.

Plaats op shirt Prijs per jaar Totale kosten 3 jaar
Mouw (nr. 1 t/m 16 & 23 t/m 26) € 75,00 € 225,00
Voorkant groot (nr. 20) € 150,00 € 450,00
Voorkant klein (nr. 17 t/m 19) € 100,00 € 300,00
Achterkant groot (nr. 28) € 150,00 € 450,00
Achterkant klein (27, 29,30, 31,32) € 100,00 € 300,00


De totale kosten over 3 jaar worden bij aangaan van het sponsorcontract in zijn geheel aan ugefactureerd. De opbrengst van de shirt sponsoring wordt door de Flying Birds gebruikt om nieuweshirts aan te schaffen voor haar leden.

Reclame uitingen langs de baan
Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf zichtbaar te laten zijn langs de baan. De meestzichtbare plaats is het starthek. Tijdens de wedstrijden gaat het hek tussen de 300-400 keer op enneer. Tijdens iedere start zijn alle ogen van het publiek gericht op dit hek met uw reclame-uiting.

3
Naast reclame op het starthek zijn er ook mogelijkheden om een reclamebord op de startheuvel teplaatsen. Deze is vanaf nagenoeg de gehele baan goed zichtbaar. Bij de start is uw bedrijfsnaamopvallend aanwezig.

Naast de baan is er ook een mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen. Wij bieden demogelijkheid om het bord tweezijdig te laten bedrukken met uw reclame-uiting. Op deze wijze wordt uw naam in beeld gebracht voor de toeschouwers achter de hekken en voor detoeschouwers aan de andere kant van de baan.

Plaats reclameuiting Prijs per jaar Totale kosten 3 jaar
Starthek € 600,00) € 1620,00 (verplicht 3 jaar
Startheuvel € 500,00 € 1350,00 (verplicht 3 jaar)
Loopbrug € 150,00 10% korting bij 3 jaar afname
Hekwerk rond baan (245cm x 80cm) tweezijdig € 150,00 10% korting bij 3 jaar afname
Hekwerk rond baan (122cm x 80cm) tweezijdig € 100,00 10% korting bij 3 jaar afname

Voor het maken van de borden hebben we een vaste prijs van € 195,- excl. BTW voor hetbedrukken van beide zijden. Wilt u als bedrijf slechts een half bord bedrukken (Hekwerk rond baanklein) dan kan dit uitsluitend indien wij op dat moment nog een sponsor hebben die deze keuzeheeft gemaakt. De vervaardigingskosten worden dan naar ratio aan de sponsor gefactureerd.

Wordt nog dit jaar sponsor van de Flying Birds en u bent er van verzekerd dat uw naam goedzichtbaar is tijdens het grootste BMX evenement van het jaar, de Nederlandse KampioenschappenBMX. Op dit evenement komen naast 600 rijders op zaterdag en 600 rijders op maandag in hetpinksterweekend ook vele toeschouwers af. We verwachten op beide dagen minimaal 1500toeschouwers. Daarnaast vindt er veel promotie plaats over het evenement en worden deregionale omroepen verwacht om verslag van dit evenement te doen.

Wilt u titelsponsor worden of een klasse sponsoren, vraag dan naar de mogelijkheden bij H. Swalve(06-52715039) of S.W. Zuiderveld (06-21554747)

<-TERUG