Zijnummerbord

Vanaf seizoen 2010 is het voor alle wedstrijden van de KNWU verplicht om zijborden op je crossfiets te hebben. Dit was al bij de Top Competitie het geval, maar nu dus voor alle wedstrijden die de KNWU organiseert. Ook zijn de minimale afmetingen van het stuurbord en het zijnummerbord bekend gemaakt. Onjuiste nummerborden hebben een 'laatste plaats' en een officiële waarschuwing tot gevolg en kan leiden tot een diskwalificatie.

Het maken van de zijnummer borden is eenvoudig zelf te doen, open onderstaande link.

Wedstrijden:

Na aanmelding als lid ontvang je van het secretariaat een startnummer voor de NFF. Mocht je ook wedstrijden bij de KNWU willen gaan rijden dan dien je voor die wedstrijden zelf een stuurbordnummer aan te vragen.

 

REGIOWEDSTRIJD NFF:

Deze wedstrijden zijn zeer geschikt voor beginners en worden op zaterdag verreden op de BMX banen in onze regio, Zevenhuizen, Winschoten, Appingedam en Noordbergum.

Clubshirt Flying Birds

Van ieder lid wordt er verwacht dat hij/zij tijdens de wedstrijden, ongeacht of dit een regionale/provinciale/nationale wedstrijd van de NFF is of een afdelings- of nationale wedstrijd van de KNWU is, een clubshirt van de Flying Birds draagt.

De kosten voor de shirts zijn: 40 euro