Voordat je besluit lid te worden van de Flying Birds, mag je drie keer gratis meedoen aan een training.
Tijdens de proefperiode kun je kosteloos gebruik maken van een crossfiets en beschermingsmiddelen (helm en handschoenen).

Wil je lid worden van Flying Birds? Meld je hier aan!

Download dan het aanmeldingsformulier hieronder en vul het volledig in, ook het machtigingsformulier op pagina twee. Vergeet niet een (kopie) van je ID kaart er bij te doen

bmxfiets

 Basiskenmerken van een echte BMX crossfiets zijn:
  • Een minimaal gewicht, hoe lichter een fiets van gewicht is, des te eerder ben je op snelheid en kun je er mee springen. Bij de fietscross sport gaat het met name om snelheid, manouvreerbaarheid en korte sprints.

Fietscross niet geheel zonder risico's. Je zult zo af en toe best eens een valpartij meemaken.

 De volgende beschermmiddelen zijn verplicht:

Helm

Helm:  Zorg voor een goed passende helm. TIP: Als je een gebruikte helm koopt overtuig je er dan wél van dat deze onbeschadigd is. Een helm die betrokken is geweest bij een flinke valpartij is in feite onbetrouwbaar geworden.

 Informatie over de contributie De tarieven per huisadres per jaar zijn als volgt: Eerste lid € 125,- Tweede lid € 120,- Derde lid € 115,- Enz.Er kan gekozen worden om de contributie in het begin van het jaar in 1 keer te betalen. Of men kan maandelijks betalen, maar dan worden extra administratiekosten in rekening gebracht. Voor vragen over bovenstaande kun mailen naar  

 Lidmaatschap Flying Birds opzeggen?

 Het lidmaatschap wordt elke jaar opnieuw automatisch en stilzwijgend verlengd. Er geldt een opzegtermijn van één maand. Wil je het volgende kalenderjaar geen meer lid zijn, zorg dan dat je opzegging vóór 1 december in het bezit is van de secretaris.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door een mail te sturen naar

Meedoen met de opstapgroep? Lees eerst de voorwaarden:

  • Altijd in overlegd met de trainer!
  • Je krijgt 3 gratis lessen. (inclusief gebruik faciliteiten, helm, handschoen en bmx)
  • Voorwaarde om door te stromen naar groep 1 is dat je zelfstandig en veilig de baan over kan, dit inclusief startheuvel  + hek.